Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jolly Business Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse de slabit Wellness by Oriflame
114 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oriflame inseamna frumusete, culoare, arome! Dar nu numai...frumusetea cere sa ai si o stare de bine. Un ten sau un par frumos nu pot fi obtinute doar cu o crema sau un sampon bun, este necesar sa lucrezi  si din interior.

DE CE WELLNESS  by ORIFLAME?

Avem curajul de a afirma ca, dupa orice criteriu, produsele Wellness Oriflame sunt cele mai potrivite, atat pentru cei care doresc  sa scada  in greutate, cat  si pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca starea generala de sanatate.

TESTATE MEDICAL

Produsele Wellness Oriflame sunt concepute de o echipa de specialisti, impreuna cu profesorul Stig Steen, Doctor in medicina, departamentul de chirurgie cardiotoracica, spitalul universitat ii din Lund, Suedia, cu experienta medicala de peste 35 de ani. Dezvoltarea shake-ului nutritiv  Natural Balance a durat peste 8 ani!

PERFECT ECHILIBRATE PENTRU SLABIRE SI NUTRITIE

Atat shake-ul, cat si supa Wellness Oriflame, produsele incluse efectiv in meniul de dieta, au calitati deosebite, care le pozitioneaza categoric inaintea altor alternative de pe  piata:

Dezvoltate de oameni de stiinta suedezi de renume mondial;
Siguranta si eficacitate demonstrate clinic;
Nu contin conservanti sau coloranti artificiali;
Produse intr-o unitate cu certificare HAACP;
Bogate in fibre, continut mare de proteine;
Indice glicemic scazut;
Doar ingrediente naturale!
COSTURI ACCEPTABILE

In compartie cu alte produse dedicate slabirii de la firme cunoscute, shake-urile  si  supele Wellness Oriflame vin cu un pret mai mic si cu avantajul abonamentului:

Produs similar Her****** 141 lei

Shake sau supa Oriflame 114,90 lei (la abonament, 88,48 lei si al 4-lea produs cadou)!

PRACTICE

Atat shake-ul, cat si delicioasa supa Natural Balance pot fi preparate intr-un minut, acasa sau la serviciu. Supa (atat cea de rosii cat si cea de sparanghel) sunt complet vegetale, fiind usoare, hranitoare si potrivite inclusiv pentru vegetarieni sau in perioada de post. Efectul acestor alimente este remarcabil: desi o portie de shake are doar 65 de calorii, iar una de supa 100 de calorii, te vei simti imediat satula, iar ingredientele echilibrate te vor mentine energica!

CUM SLABESC CU WELLNESS by ORIFLAME?

Simplu! incluzi in meniul tau zilnic shake-ul sau supa Wellness, sau pe amandoua! Le poti consuma dupa modelul recomandat in harta din imagine.
Din Gura in Gura